Föreläsningar

Crevi Retorik Föreläsningar

Så blir du bättre på att kommunicera! Få inspiration och verktyg under en föreläsning i retorik,
presentationsteknik och härskartekniker!

Publiken tycker till!

"Proffsig, mycket intressant material som framförs suveränt bra!" Monica-Atterberg-Göransson

"I SÄRKLASS den bästa presentationen, inte bara framförandemässigt, utan också innehållsmässigt." Sagt av Göran Andersson, Senior Marketing Manager, Kapsch Traffic Com AB

"Otroligt tydlig och lät att lyssna på! Många användbara tips. En tydlig, röd tråd, att följa genom hela föreläsningen. Mycket bra!"Sagt av Anne Andersson, Hässleholms kommun

Föreläsningar

Så blir du bättre på att kommunicera! Få inspiration och verktyg under en föreläsning i retorik, presentationsteknik och härskartekniker!

Företagskurser

Så får du kompetent personal! Ge personalen en kurs i retorik, presentationsteknik, Train the trainer eller härskartekniker. Kurserna är hands-on, roliga och utvecklande! 

Öppna kurser

Så tar du plats och påverkar! intensiva och roliga kurser. Anmäl dig till en öppen kurs i höst i retorik, presentationsteknik och härskartekniker.

Om

Företaget startades 2007 av Nina Buchaus. Crevi Retoriks ambition är att rusta individer och företag i Retorik. Konkreta, specifika verktyg som utvecklar er muntliga kommunikation – från det lilla mötet till det stora mötet.

Nytt i bloggen