Dataskyddspolicy

Crevi Retoriks Dataskyddspolicy

Vi värnar om skyddet av dina enskilda rättigheter och dina personuppgifter. Den här dataskyddspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och delar personuppgifter. Denna dataskyddspolicy gäller från den 25 maj 2018, när den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) träder i kraft.

Genom att besöka vår hemsida eller nyttja våra tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att vi använder olika kommunikationsvägar som t.ex. e-post, telefon för att kontakta dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster.

För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter enligt nedan. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet.

 

Vilken information samlar vi in?

Personuppgifter samlas normalt in direkt från dig som kund vid användning av kontaktformulär på creviretorik.se eller genereras i samband med att du besöker vår hemsida, anmäler dig, deltar på en av Crevi Retoriks föreläsningar eller utbildningar.

Vad gör vi med din information?

All data används för att leverera, administrera och förbättra våra tjänster. Vi använder också detta för att kunna kommunicera med dig via er förfrågan eller ge dig konkreta retoriktips.

 

Vilka rättigheter har jag?

Tillgång: Du kan begära en kopia av den information vi håller om dig.

Korrigering: Vi vill se till att dina personuppgifter är korrekta och aktuella. Du kan be oss att korrigera eller ta bort information som du tycker är felaktig.

Radering: Du kan kräva att vi raderar din information.

Återkallande av samtycke: Du kan återkalla ditt samtycke för att dela dina användningsuppgifter eller ta emot marknadsföringsuppgifter när som helst. Du kan göra det genom att skicka ett e-mail till:  info@creviretorik.se.

Klagomål: Du kan när som helst göra ett klagomål hos oss eller din lokala dataskyddsmyndighet.

 

Hur länge behåller vi dina personuppgifter

Vi behåller dina personuppgifter en rimlig period efter din senaste interaktion med oss. När uppgifterna vi har inte längre är nödvändiga för detta så raderar vi dem ur vårt system. Vi kan behålla vissa uppgifter efteråt, men i sådana fall endast i anonymiserad form.

 

Kontakta oss

Crevi Retorik AB (org. nr. 556852-2337) är personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Om du vill ha ytterligare information om hur dina personuppgifter hanteras, kontakta oss genom att skicka en begäran till: info@creviretorik.se

I mailet önskar vi att du uppger ditt namn, adress, e-post, telefonnummer samt org/personnummer i tillägg till ditt ärende.

Du kan också läsa mer om detta på https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/

 

Detta dokument uppdaterades 2018-07-04