Du är inte ansluten. Nyhetsbrevet kan innehålla viss användarinformation så att de kanske inte visas korrekt.

Älskar eller hatar du att ha kontrollen?

Älskar eller hatar du att ha kontrollen?
 
 

Nina Buchaus    www.creviretorik.se

 
  Ett brev med retoriktips och erbjudanden     
 

Hej, jag mailar dig möjligheter till att kommunicera tydligare och trovärdigare digitalt eller fysiskt. Crevi Retorik erbjuder utbildningar, föreläsningar och individuella coachningar i retorik, presentationsteknik, härskartekniker och bemötande. 

Varje nyhetsbrev innehåller också konkreta tips, denna gång handlar det om att behärska två lägen på din strömbrytare:  Älskar du eller hatar du att ta kontrollen? Gå in på länken så kan du också se den korta filmen om din strömbrytare. 

Missa inte erbjudandena nedan om öppna utbildningar nedan både fysisk i mindre grupp och online. Kanske behöver ni en föreläsare till kick-offen eller planeringsdagen - eller vill du ta det i din takt med individuell träning?

kvinnor

Välkommen på mina öppna utbildningar online och fysiskt hösten 2021
  • Simon på iFacts var väldigt nöjd med utbildningen online: "Jag ger 10 av 10 till utbildaren och 9 av 10 till utbildningen som helhet. Simon tyckte att de praktiska övningarna, repetitionerna och feedbacken fungerade mycket väl online.

  • Tack för två roliga dagar! Lärorikt och intressant. Handfasta råd som är lätta att ta till sig och komma ihåg! Sofia Farsiani König, Uppsala kommun

  • Charlotta Björkman, Karlskoga kommun tyckte att kursledaren hade öga för hennes utveckling: "Utbildningen fungerade förvånansvärt bra i digital form även de praktiska övningarna. Kursledaren Nina var riktigt vass på att se vad just jag behöver utveckla och förbättra."

Retorik och presentationsteknik - online den 30 sept.
Läs mer om kursen här

Retorik och presentationsteknik - fysiskt i liten grupp den 20-21 okt.
Läs mer om kursen här


Retorik för kvinnor - online den 11 nov.
Läs mer om kursen här

Härskartekniker för kvinnor - online den 23 sept. 
Läs mer om kursen här

Retorik och härskartekniker för kvinnor - fysiskt i liten grupp den 6-7 okt.
Läs mer om kursen här


Bli bättre på att hålla och delta i digitala möten. Bli tydligare i mötesrummet. Ta mer plats och skapa pondus! Bemöt kritik och härskartekniker proffsigt!

Få mer information om föreläsningar, utbildningar till företaget eller individuell coachning  nedan. Missa inte den aktuella utbildningen som ger dig konkreta verktyg till dina digitala möten och presentationer - klicka här!

 

Boktips! Beställ min bok "Konsten att bli karismatisk - ta mig till länken

 

 

 
 

Önskar er en fin inledning på hösten!

Vänliga hälsningar 

Nina Buchaus, föreläsare och retorikkonsult
www.creviretorik.se E-post: info@creviretorik.se, tel: 070-632 21 92

   
 
 
Avsluta prenumerationen? Klicka här