Boktips om "Sunt förnuft"

Skrivet av 
Publicerad i Ninas blogg
Boktips! Eleonore Hammare, en kund och samarbetspartner till mig har skrivit en bok "Sunt förnuft". En bok om att leda sig själv och andra genom att använda sunt förnuft och tänka själv! Eleonore har intervjuat åtta sakkunniga personer kring sitt ämne varav jag blir intervjuad om "Sunt förnuft och karisma".

Läs mer om boken här!

 

 

 

 

 

 

 

Eleonore Hammare har lång erfarenhet som chef och ledare i IT-branschen, styrelsearbete, konsult, föredragshållare och mentor. Och nu har hon skrivit en bok. Det började med en tanke och en reflektion över att vi, generellt sett följer trender och vad andra gör utan att tänka själv. Det slutade med en ledarskapsbok på temat sunt förnuft utifrån ett antal ämnen. Läs mer om boken här!

 

 

 

Läs 4073 gånger Senast ändrad tisdag 13 jan 2015
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Nina Buchaus

Nina Buchaus. Nina är fil. kand. i retorik. Certifierad i NLP Master Practioner, Effective Charismatic Leadership och Group Dynamics för Michael Grinder, USA. Utbildning inom pedagogisk drama och röstutveckling SMI Stockholm. Hon har ett coachande förhållningssätt som utbildare. Ninas utbildningserfarenhet har hon skaffat på SAS Flight Academy där hon jobbade som instruktör och senare tid som utbildningskonsult.

Logga in för att kunna kommentera

Blogg nytt

Kommentarer

Om

Företaget startades 2007 av Nina Buchaus. Crevi Retoriks ambition är att rusta individer och företag i Retorik. Konkreta, specifika verktyg som utvecklar er muntliga kommunikation – från det lilla mötet till det stora mötet.

Social Media

Följ mig gärna på nedan sociala medier.

Facebook Twitter Youtube