Företagskurser

Individuell retorikcoachning

 kvinnor

Retorikcoachning på dina villkor
Har du något du vill framföra? Är det viktigt att budskapet landar rätt? Vill du sätta avtryck?  Välkommen på individuell retorikcoachning där du får skräddarsydd hjälp. Den riktar sig till dig som vill utveckla dig i din kommunikativa kompetens, din presentationsteknik och din retorik.

Hög integritet och diskretion
Ansvarig för coachningen är retorikkonsulten Nina Buchaus som också driver företaget Crevi Retorik. Nina har erfarenhet av att coacha personer i olika befattningar i offentlig sektor och i näringslivet med mycket goda resultat. Retorikcoachning har hög integritet och diskretion.

Retorikcoachning med flexibel bokning - digitalt eller fysiskt
Boka med god framförhållning eller med kort varsel. Rekommenderad omfattning är fyra tillfällen, två timmar per tillfälle, åtta timmar totalt. 


Innehåll anpassat till dina behov

 • Ta plats och påverka!
 • Förberedelse och målgruppsanpassning 
 • Sätt ett tydligt och engagerande mål
 • Hitta rätt innehåll som engagerar
 • Skapa tydlighet med struktur
 • Extra fokus på inledningen med fyra steg
 • Så avslutar du snyggt och sammanfattar 
 • Hantera och bemöt frågor proffsigt
 • Behärska svåra situationer och kritik 
 • Hur låter du? Få med dig rösttekniker
 • Kroppsspråk – ett stort och viktigt kapitel
 • Tips till PPT-bilder och audiovisuella medel 
 • Råd och rön till dina digitala presentationer

Konstruktiv feedback, filmning och pedagogiskt material 
Du får personlig coachning och konstruktiv feedback som är utvecklande och utmanande för din utveckling. Du får ett pedagogiskt material och en handbok i retorik. För att du snabbt ska få ett resultat blir du filmad vid ett flertal tillfällen och därefter analyserar vi tillsammans dina styrkor och utvecklingsområden.


Lei Chen  Award

Best Oral Award!
Jag fick förtroendet att coacha Lei Chen, CTO, Rarity Bioscience i presentationsteknik. När han var tillbaka från sin konferens i Amsterdam fick jag och Lei kvitto på att retorikcoachingen gav resultat⭐️ "Thanks for your help. It was actually quite fun to do the presentation, I enjoyed it!"

Torbjörn Johansson, Regional Manager, Industrial IT & Automation tycker till efter coachningen:

”Inför olika presentationer har jag oftast fokuserat på innehållet och PPT-bilder. Nina fick mig att inse att ord är en mycket liten del av upplevelsen av en presentation. Vi arbetade mycket med rösten, innehållet, samt hur jag förstärker jag budskapet med kroppsspråket. Jag fick ”träna genom att göra” och blev filmad för bästa möjliga feedback. Nina utgick från mina förutsättningar och mål. Och med humor och stort tålamod guidade hon mig i detta svåra ämne!”

Anna Björlin, PR-ansvarig på ett läkemedelsföretag undviker inte längre att hålla presentationer

"Hej Nina, Jag vill tacka dig för kursen i retorik och presentationsteknik för ett år sedan. Innan kursen undvek jag i det längsta att prata inför andra. Det hände till och med att jag smet om jag så bara misstänkte att någon skulle be mig göra en redovisning på ett möte eller en konferens. När jag stod framför en grupp kändes det som jag var naken. Och att de inte gillade vad de såg. Det var hemskt. Ibland ville jag bara rymma också under min individuella coachning med dig. Men du lät mig inte komma undan utan lotsade mig igenom övningarna. Din feedback gjorde att jag långsamt växte. Och nu, ett år senare, kan jag konstatera att jag kommit längre än jag någonsin trott varit möjligt. Nu är jag påklädd när jag pratar. Ibland till och med välklädd."


För mer information och offert 

Intresseanmälan

Individuell retorikcoachning


Välkommen att kontakta mig för vidare diskussion om just ditt behov.  

Nina Buchaus

nina@creviretorik.se, mobil: 070-632 21 92