Föreläsningar

Föreläsning om retorik, härskartekniker och kommunikation

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Boka föreläsning med Nina Buchaus till kick-offen, planeringsdagen, seminariedagen, konferensen!

 

Kick-off och nätverksträff för kvinnor i chefsposition på Fastighetsbyrån

Ninas föreläsning var inspirerande och lärorik. På ett lättsamt och humoristiskt sätt förmedlar hon retorikens konster.
Med sig hem får man tips och kunskap som man kan använda sig av i vardagen på jobbet och hemma hos familjen.”
Tack! Katja Norström, Informationsansvarig, Fastighetsbyrån - HK

 

Inpirationsföreläsning för Sweco Stockholm 

"Andra föreläsningen med Nina, även denna kreativ och trots att åskådarantalet fyrdubblats håller hon alla engagerade - och alla
fick med sig vässade retorikverktyg från föreläsningen!" Karl Mattsson, Sweco, Stockholm

 

Inspiration och verktyg för Nätverket Addher#Sogeti a part of Capgemini - nätverk för kvinnor i IT-branschen

"Toppenkväll med bra föreläsare!", "Trevligt med mycket bra föreläsare.", "Intressant och inspirerande.", "Kul och lärorikt!"

RETORIK, KOMMUNIKATION & HÄRSKARTEKNIKER 

En rolig och lärorik föreläsning som passar perfekt till konferensen, seminariedagen, planeringsdagen eller kick-offen! Nina Buchaus talar om de små, subtila teknikerna som gör dina budskap tydligare på jobbet, minskar missförstånden och får pratet att komma till punkt!

Under föreläsningen får du testa på kroppsspråk som gör dig tydlig och power-pauser som skapar utrymme för reflektion. Du får också veta vilka tics som irriterar mest och du blir varnad för retorikens vanligaste fallgropar.

 

RETORIK FÖR LEDARE & LEDNINGSGRUPPEN

Retorik är inget man föds med – det är något man tränar sig i och utövar i kommunikativa situationer. Retoriken är ledarens bästa klädesplagg för att uttrycka sig tydligt, tryggt och trovärdigt.

Under föreläsningen får du ta del av konkreta tips till att effektivt framföra dina budskap under presentationer under ledningsmöten, möten för medarbetare, kunder och potentiella samarbetspartners.

 

RETORIK FÖR KVINNOR – TA PLATS & PÅVERKA!

Nina Buchaus har tränat över 1 000 kvinnor i att ta mer plats! Det finns vissa skillnader i kvinnors och mäns sätt att kommunicera och den här utbildningen riktar sig till dig som vill känna till och dra nytta av skillnaderna för att kunna utstråla mer pondus och säkerhet i dina presentationer, i mötesrummet, under förhandlingen och minglet.

Nina Buchaus går in på hur du tar plats, hur du slutar ursäkta dig, hur du påverkar starkare och hur du förmedlar budskap och beslut kraftfullt. Du får också lära dig två nödvändiga karaktärer för att klara av utmanande situationer: hundens och kattens!

 

RETORIK FÖR SÄLJARE – MER KARISMA I MÖTET MED KUNDEN

En ljummen presentation säljer varken produkter eller tjänster. Nina Buchaus delar med sig av värdefulla retoriktips till hur du väcker kundens intresse och behåller det ända tills kontraktet är skrivet.

Föreläsningen innehåller korta teoripass och praktiska övningar inom områden som kroppsspråk, osäkert beteende, tics och språk som stör, med mera. Med retoriska knep får du ökad försäljning, starkare kundrelationer och mer karisma i ditt uttryck!

 

ME TOO! FULA BETEENDEN PÅ ARBETSPLATSEN? – OM HÄRSKARTEKNIKER

Stoppa oschyssta attityder och lär er att se mönster som dödar glädjen på jobbet. Att osynliggöra, förlöjliga och mansplaina är några plågor som ofta drabbar oss. Det här är föreläsningen som synliggör dåliga beteenden som sätter käppar i hjulen för bra teamwork, bra resultat och gott arbete.

Nina Buchaus delar med sig av värdefulla tips till både härskare och de som drabbas genom att ta eget ansvar och agera tydligt för att göra skillnad!

 

OM NINA BUCHAUS 

Föreläsaren Nina Buchaus föreläser roligt och begripligt. Hennes motto är: Med små subtila tekniker kan öka tydligheten i dina budskap och minska missförstånden. Du blir även bättre på att hantera konflikter bättre och samtidigt bli du mer karismatisk. Under föreläsningen får du prova på power-pauser, coola gester - du blir varnad för karismadödande tics och du får med dig retorikens do´s and don´ts.  

Klicka här för att se Ninas föreläsning 

 
Kommentarer från föreläsningen Chefsdagen, Landstinget Kronoberg

"Ninas föreläsning var superbra!"

"Härlig föreläsning av Nina B"

"Bäst var Nina Buchaus föreläsning om retorik"

Kommentarer från tidigare föreläsningar

"Proffsig, mycket intressant material som framförs suveränt bra!" Monica-Atterberg-Göransson

"I SÄRKLASS den bästa presentationen, inte bara framförandemässigt, utan också innehållsmässigt." Sagt av Göran Andersson, Senior Marketing Manager, Kapsch Traffic Com AB

"Otroligt tydlig och lät att lyssna på! Många användbara tips. En tydlig, röd tråd, att följa genom hela föreläsningen. Mycket bra! Sagt av Anne Andersson, Hässleholms kommun

För mer information och bokning

Fyll i formuläret för att få mer information om Crevi Retoriks kurser. Det är gratis och inte bindande!

Powered by BreezingForms


© 2020 Crevi Retorik AB. All Rights Reserved. by WebbMan.